Van de hel naar een helder licht

Anony

 dit is vast de hel
 waarin ik nu ben beland
 voel alleen nog maar pijn
 dus ik hoop dat ik snel verbrand

 want de pijn wordt ondragelijk
 teveel leugens gehoord
 sommige te erg voor woorden
 mijn hart is vermoord

 mijn goedheid misbruikt
 en mijn vertrouwen kwijt geraakt
 hoe heb ik zo dom kunnen zijn
 om voor de tweede keer zo’n fout te hebben gemaakt

 ik sluit nu mijn ogen
 en nog een laatste traan
 nog een keer jou beeld voor me
 om het voorgoed te laten gaan

 de pijn wordt al minder
 en het verdriet dat wordt verzacht
 ik kijk nu recht in een mooi helder licht
 daar waar mijn moeder al 13 jaar op me wacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van de hel naar een helder licht’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.