Vrienden naar boven

Patros Fibros

 Toebehoord aan mij,
 Zijn de vrienden om me heen.
 Toebehoord aan mij,
 Is de gevangenis van helemaal alleen.

 Welke vrienden heb ik nog over in mijn leven,
 Hoeveel vrienden zijn er al wel niet gegaan.
 Welke vrienden waar ik om heb gegeven,
 Zijn naar vijanden ontstaan.

 Vijanden maken nieuwe vrienden,
 Maak dat maar aan een ander wijs.
 Mijn vrienden kregen iets wat ze niet verdienden,
 Zij maakten naar boven hun eenzame reis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrienden naar boven’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.