INLOGGEN
«»

De reden waarom

 Niemand wil van me houden,
 Niemand gunt mij dat geluk.
 Waarom zou ik nog in leven blijven,
 Ik ben toch maar een stuk ongeluk.

 Moet ik dan maar gaan,
 Is het dan voorgoed voorbij.
 Waarom verdien ik nou zo'n leven,
 Er zit te veel verdriet in mij.

 Kan ik nog wel iemand vertrouwen,
 Kan ik nog wel in iemand geloven.
 Zou ik ooit nog normaal kunnen leven,
 Zonder mezelf van het leven te beroven.

 Zou ik ooit nog gelukkig zijn,
 Zonder al dat verdriet.
 Zou ik ooit weer vrolijk worden,
 Zonder die vreselijke pijn.

 Waarom wil het maar niet lukken,
 Om niet aan mijn familie te denken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn familie is het enige wat me nog in leven houdt Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De reden waarom’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.