Ik voel me alleen

Patros Fibros

 Voel me alleen,
 Klein en in duisternis gehuld.
 Ik ben een onschuldig kind,
 Voel de tranen die mijn ogen hebben gevuld.

 Tranen stromen over mijn wangen,
 Mes schittert in de zon.
 Is dit het einde,
 Waar het ooit begon?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik voel me alleen’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.