INLOGGEN
«»

Genoeg van mijn leven

 Genoeg van mijn leven,
 Genoeg is te veel.
 Te weinig kracht,
 Om het mes te brengen,
 Naar mijn keel.

 Genoeg van mijn leven,
 Genoeg is geroofd.
 Dan maar op deze manier,
 Maar te weinig kracht,
 Pistool gaat niet naar mijn hoofd.

 Genoeg van mijn leven,
 Genoeg van jou.
 Een hoge boom,
 Ik klim omhoog,
 Maar zonder touw.

 Genoeg van mijn leven,
 Genoeg van ongelukkig zijn.
 Poging vier ook mislukt,
 Werd van het spoor afgeduwd,
 Geen botsing met de trein.

 Genoeg van mijn leven,
 Genoeg van elke mislukte keer.
 Pillen staan naast mijn bed,
 Eindelijk kan ik gaan,
 Eindelijk ben ik er niet meer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014Informatie bij het gedicht:

fiction Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Genoeg van mijn leven’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.