Wie zal me troosten?

staysingle

 Wie zal me troosten?
 Als mijn hart door jou gebroken is?
 Als je me niet ziet staan?
 De leuke tijden en gemis?

 Wie zal me troosten?
 Als ik me alleen voel?
 Niemand steunt me.
 En weten niet wat ik bedoel.

 Wie zal me troosten?
 Als jij tegen mij hebt gelogen?
 Wie zal me helpen?
 En mijn tranen afdrogen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik hoop dat je altijd voor me zal zijn....

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie zal me troosten?’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.