Want het heeft echt lang geduurt

staysingle

 Al enkele keren vroeg je het ,
 Toch gaf ik het niet .
 Het was precies een spel ,
 Maar toen had ik echt verdriet .

 Waarom had ik het niet direct gegeven ?
 Waarom is dit zo gegaan ?
 Waarom gaf je het niet in mijn hand ?
 Had je het beter gedaan ...

 Elke keer als ik langs de brievenbus passeer ,
 Durf ik soms niet te kijken .
 Maar toch zie ik niks ,
 Het begint echt op een spel te lijken .

 Ik was zo dom dat ik het niet had gegeven ,
 Maar toch hoop ik dat je iets stuurt ,
 Ik heb echt veel geduld gehad ,
 Want het heeft echt lang geduurd ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Want het heeft echt lang geduurt’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.