Ga niet weg

staysingle

 3 jaren samen beleefd.
 Leuke momenten samen gehad.
 Met een beste vriend kan je altijd lachen.
 De allerbeste vriend die ik ooit bezat.

 Nooit had ik verwacht dat je weg zal gaan.
 Zien we elkaar ooit eens terug?
 Komen geen nieuwe herinneringen meer bij?
 Zijn ze allemaal achter de rug?

 Weet, je bent mijn beste vriend.
 En daarom zal k je dit gedicht schenken.
 Eigenlijk doet het zo'n pijn binnenin.
 Maar elke dag zal ik aan je denken...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Over een vriend die je nooit meer terug ziet...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ga niet weg’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.