INLOGGEN
«»

Droog mijn tranen af

 Droog mijn tranen af.
 Als teken dat ik je heb gemist.
 Als teken dat ik je niet vergeten ben.
 Als teken dat je niet uit mijn gedachten bent gewist.

 Droog mijn tranen af.
 Als teken dat je mijn hart hebt gebroken.
 Als teken dat ik liefdesverdriet heb,
 Als teken dat je in mijn hart bent verloren.

 Droog mijn tranen af.
 Als teken dat je me achterliet.
 Droog mijn tranen af.
 Als teken van verdriet...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Droog mijn tranen af’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.