Wat wil je dat ik doe!?

staysingle

 Wat zat je daar te zeveren?!
 Wat zat je daar te praten?!
 Wat zat je daar te doen?!
 En altijd maar zitten haten!?

 Wat wil je dat ik doe?!
 Wat wil je dat ik versta?!
 Wat wil je dat ik moet?!
 Of wil je dat ik ga?!

 Je betekent niks voor mij.
 Je bent niks in mijn leven.
 Ik ben echt dom geweest,
 Om mijn hart aan jou te geven.

 Ik wil je nooit meer zien.
 Praat nooit met mij,
 Je hebt me altijd pijn gedaan,
 En nooit een keertje blij.

 Wat wil je dat ik doe?!
 Wat wil je dat ik versta?!
 Wat wil je dat ik moet?!
 Of wil je dat ik ga...?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Rap tekst

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat wil je dat ik doe!?’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.