Met mijn gevoelens gespeeld

staysingle

 Het gevoel wanneer die jongen je laat twijfelen.
 En in je hart heb je pijn.
 Je begint weer te panikeren.
 En weer zo onzeker zijn.

 Het gevoel dat je hebt als hij WEL naar je kijkt.
 Maar dan vraag jij je af waarom hij soms kijkt en soms niet.
 Dan voel je je weer zo raar.
 En heb je een hoop verdriet.

 Het gevoel wanneer hij NIET naar je kijkt.
 Dan zeg je in jezelf: Met jou heb ik me echt verveeld.
 Gewoon kort gezegt en snel besproken,
 Dat je met mijn gevoelens had gespeeld...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Speel niet met mijn gevoelens als je zelf geen gevoelens hebt... -,- het moest eruit mensen ....

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met mijn gevoelens gespeeld’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.