Ik wil geen problemen

staysingle

 Ik doe je wel pijn.
 En ik voel het ook.
 Maar ik wou je eigenlijk niet boos maken.
 Ik wou gewoon zien als je echt van me hield.
 En blijkbaar was het zo.

 Je moet weten dat ik onmogelijk verliefd op je kan worden.
 Want denk is na over je verleden?
 Op wie was je?
 Je was toch op haar?

 Wat er met me gebeurd is echt raar.
 Echt onmogelijk.
 Ik schaam me dood.
 Ik wil niet dat je op me wordt.
 Ik wil geen problemen hebben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wil geen problemen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.