INLOGGEN
«»

Ik heb spijt

 Sorry wat ik allemaal tegen je zei.
 Dat kwam hoe woedend ik was.
 Ook al schold je me terug uit.
 Het werken van je zenuwen toen ik het las.

 Ik bied mijn excuses aan.
 Met een traan in mijn oog.
 Hopelijk zal je me vergeven.
 En veeg mijn tranen droog.

 Wat ik het meest haat is dit gewerk van u zenuwen.
 En dat heb ik bijna altijd.
 Maar hopelijk zal je me wel vergeven.
 Want ik heb echt spijt!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Ik bied mijn excuses aan en heb mijn spijt getoond Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik heb spijt’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.