Het kleine, lelijke eendje

staysingle

 Ik ben het kleine, lelijke eendje.
 Die zich altijd minderwaardig voelt.
 Het gevoel wil niemand begrijpen.
 Niemand weet wat het gevoel bedoelt.

 Ik word altijd genegeerd.
 Precies of ik hier niet besta.
 Niemand kijkt zelfs in mijn gezicht.
 Als je wilt, ga maar na.

 Ik wil van binnen goed voelen.
 Samen met iemand kunnen praten.
 Samen lachen en spelen.
 En mij nooit alleen laten.

 Ik wil dat ik er goed uitzie.
 Zoals de andere eendjes,
 Zo graag...!
 Dat iemand mij eens complimenteert.
 Wat zie je er mooi uit vandaag...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Van een sprookje een gedicht gemaakt!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het kleine, lelijke eendje’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.