Down

staysingle

 Je ziet de zon schijnen,
 Maar in jouw wereld,
 Regent het.

 De mensen zien je lachen.
 Maar vanbinnen,
 Ween je.

 Je hebt mensen rondom jou.
 En toch voel je je alleen.

 De mensen denken dat je gelukkig bent.
 Maar vanbinnen,
 Ben je kapot.

 De bloemen zullen bloeien.
 Maar de lente,
 Is bij jou nog niet eens begonnen.

 De mensen zien de wereld mooi.
 Maar bij jou,
 Is dit het einde van jouw wereld...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ups en downs

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Down’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.