INLOGGEN
«»

Hoop verdwenen

 Angst zo verlammend
 Door eenzaamheid verstarrend

 Donder zo hard als mijn schreeuw
 Bliksem die mijn lijf doormidden snijd

 Blikken zo dodelijk als een pistoolschot
 Woorden zo hard als graniet

 Onverschilligheid geheel normaal bevonden
 Onbegrip is mijn bestemming

 Het verlangen zo sterk
 Verdwaald in het doolhof van het leven

 Hoop verdwenen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Britta Nijhuis
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoop verdwenen’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.