INLOGGEN
«»

Papa, waarom heb je dit gedaan

 Papa, waarom heb je dit gedaan
 Papa, wat heb ik je dan aangedaan
 Ik ben nog maar zo klein
 Ik kan alleen maar huilen
 Ik ben al zo stil

 Zo stil als mogelijk
 Want het laatste wat ik wil
 Is dat je mij lastig vind
 Een vervelend kind
 Wat je leven gaat verstoren
 Met haar behoefde aan liefde
 En aan zekerheid

 Ik houd toch van jou
 Wil graag je lieve meisje zijn
 Ik doe alles om je te plezieren
 Al wil jij alleen maar feestjes vieren

 Papa je doet mij pijn
 Ik kan niet meer ademen
 Mama waar ben je?
 Waarom help je mij niet?
 Waarom beweeg je niet meer?
 Help mij!

 Ik zie je ineens
 Ik voel mij blij
 Heel erg vrij
 Je neemt mij bij de hand

 Politiebericht:
 Een agressieve man doodde eerst zijn vrouw
 Daarna zijn dochtertje van vier
 Zijn verklaring was
 Dat ze lastig waren
 Stoorden in zijn leven
 Hem geen meerwaarde meer konden geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Britta Nijhuis
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

waar gebeurd, diep triest, maar dit raakte mij zo dat ik er iets over moest schrijven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Papa, waarom heb je dit gedaan’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.