Ik weet het even niet meer

Gedichten Blue rose - Vicky

 Ik probeer je naast me te voelen
 Want ik voel me zo alleen
 De rust is zalig
 Het dealen met mezelf de hel
 Afspreken met vrienden
 Of toch weer veilig thuis...alleen
 Ik weet het even niet meer...
 Waarom kan er niemand me vertellen
 Wat ik moet doen?
 Was het leven maar een beetje voorspelbaar
 Dan kon ik even wegdromen
 Maar zelfs dat is ondenkbaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik weet het even niet meer’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.