INLOGGEN
«»

Belofte

 mijn ogen doen pijn
 van de vele tranen
 het verdriet is te groot
 kon ik je maar om hulp vragen

 ben met mijn gedachten
 op een rustige plek
 probeer me sterk te houden
 merk dat ik het niet meer trek

 met maar 1 ding
 in mijn hoofd
 een belofte
 ik voel me als verdoofd

 toen ik ze maakte
 ben ik bij je ingestort
 hoe graag ik het wil vergeten
 hoe moeilijker het wordt

 één met grote gevolgen
 nu heb ik spijt
 want er valt niks terug te draaien
 en moet ik doorgaan
 met mijn strijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Belofte’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.