INLOGGEN
«»

Is dit alleen maar schijn?

 Ik kan mijn ogen niet sluiten
 het doet teveel pijn
 de beelden die ik zie
 Of is dit alleen maar schijn?

 Ik wil niet meer voelen
 terwijl ik langzaam aan verdwijn
 met alles wat ik beleef en doormaak
 Zou het echt zo zijn?

 Weet niet meer wat ik moet denken
 niet meer wat ik moet doen
 de confrontatie is groot
 wil niet meer herinnert worden aan toen

 Toch staan de afdrukken
 op mijn netvlies gebrand
 ga ze moeten verwerken
 Alleen ik en mijn binnenkant

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Is dit alleen maar schijn?’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.