Hier zit ik dan

Elke

 Hier zit ik dan.
 Haren in de war.
 Spiegels verbannen uit mijn koninkrijk.
 Leeg van verdriet.

 Hier zit ik dan.
 Alleen op mijn bed.
 Muziek aan het luisteren.
 Tekeningen maken.

 Hier zit ik dan.
 Wat klooien op pc.
 Wat schrijven wat ik denk.
 Wel ik denk:

 Heeft het allemaal wel nog zin?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hier zit ik dan’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.