Verdriet

Elke

 kus de regen
 verdrink in het water
 open je ogen
 kijk naar later

 wacht op geluk
 vergeet je verdriet
 hou van andere
 en vergeet het lachen niet

 blijf altijd in je rol
 wat je ook doet
 vergeet niet af te vallen
 want ook dat moet

 vergeet je hobby's
 en pak je mes
 snijd in je armen
 zelfs in de les

 leg dat touw
 maar al klaar
 want geloof me
 dit wordt heel zwaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verdriet’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.