Still miss you

Elke

 ik heb duizendmaal gezworen
 duizendmaal beloofd
 je hebt het allemaal moeten aanhoren
 maar je hebt mij nooit geloofd

 altijd, heb je gezegd,
 altijd zal ik je steunen
 maar nu gaat het eens slecht
 dan ben je nergens te bespeuren

 waarom ben je weggaan?
 je wist dat ik je nodig had
 was ik maar meegegaan
 dan had ik al deze problemen nooit gehad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Still miss you’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.