Mijn gedachten

Elke

 Mijn gedachten dwalen door mij geest.
 Niemand die ze leest.
 Ze zijn veilig.
 Ze zijn heilig.
 Slecht een hand vol mensen weten waar het over gaat.
 Ze zijn net als ik bezeten.
 Bang voor het verraad.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn gedachten’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.