INLOGGEN
«»

Oorlog

 Niet zou fijn,
 dan denk je wel eens,
 waarom moest dit er zijn?
 zonder oorlog,
 zou de wereld beter zijn,
 oorlog doet alleen mensen pijn,
 een kleine mens
 voert oorlog,
 want misschien is dat zijn wens,
 oorlog maakt mensen dood,
 zit je in een oorlog,
 ja dan ben je zwaar gekloot,
 's avonds in mijn bed,
 denk ik na over de kinderen,
 van wie hun vader het niet heeft gered,
 zo erg van ik het,
 nee, oorlog heeft echt geen nut!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oorlog’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.