INLOGGEN
«»

Rood is mijn bloed

 Doe ik dan niets goed?
 Wat als ik verdwijn,
 en nooit meer verschijn?
 Ik zie een mes.
 Als het zo moet, mij best.
 Ik kijk naar mijn been.
 Ik zie
 rode strepen,
 en zo zijn er drie.
 Rood was mijn bloed.
 Is het nu dan wel goed?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014Informatie bij het gedicht:

Kijk naar mijn been, en zie, ze zijn met drie. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rood is mijn bloed’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.