INLOGGEN
«»

Dromen

 vroeger kon ik dromen
 werd mijn fantasie gestart
 maar nu val ik uren lang
 in het bodemloze zwart

 vroeger dromend over alles
 en nog veel meer
 maar nu doen al mijn 'dromen'
 alleen nog maar meer zeer

 vroeger was ik blij
 in mijn bed te zijn
 nu bezorgt mij dat
 alleen nog maar meer pijn

 vroeger kon ik dromen
 nu al lang niet meer
 de 'ik' die niet kan dromen
 die gedachte doet mij zeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dromen’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.