De voorbij gereden auto

Elke

 Dood,
 Het bloed kleurt je leven rood,
 Ik zie je nog steeds liggen,
 Alsof je sliep,
 Maar wakker worden deed je niet,
 Ik weet nog hoe ik je riep,
 Vlak voor de auto voorbij reed,
 Je gooide je ervoor,
 Waarom,
 Waarom lieve ster,
 Pleegde je zelfmoord,
 en ben je nu zo ver?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De voorbij gereden auto’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.