INLOGGEN
«»

Ik wil niet meer

 ik wil niet meer,
 gewoon niet meer
 en als ik zou willen,
 kan ik het niet
 maanden eisen hun tol
 maanden van onverteerd verdriet
 zou ik eens hulp zoeken?
 vertellen wat ik voel
 ik weet bijna zeker
 dat niemand begrijpen kan,
 wat ik bedoel
 misschien genazen mijn echte wonden
 er ontstonden zwarte gaten
 die zich diep in mijn ziel bevonden
 hoe kan ik in godsnaam alles vergeten?
 ik wil niet meer,
 ik wil niet meer eten
 ik wil niet meer opstaan,
 het liefst van al zou ik gewoon doodgaan
 de engelen wenken
 al is het niet mooi om zo te denken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik wil niet meer’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.