Ik wil niet meer

Elke

 wie zegt dat ik nog kan?
 wie zegt dat ik nog wil?
 niemand kan mij begrijpen!
 niemand kan mij helpen!
 een last voor 1 persoon.
 een last die te zwaar is.
 hoe kan ik leven
 als ik dat niet meer wil?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Informatie bij het gedicht

ik wil niet meer zijn

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wil niet meer’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.