Luchtballon

Elke

 De laatste reis
 De dood die roept
 het leven
 wordt dan zomaar afgesnoept

 De laatste dag
 zonder pijn
 met een lach
 en toch zal het mijn laatste zijn

 Mijn laatste reis
 vlieg ik naar de zon
 mijn laatste reis,
 maak ik in een luchtballon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Informatie bij het gedicht

omdat ik niet zonder je wil leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Luchtballon’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.