Het mooiste

Elke

 Ach dukje,
 ik doe mij weer eens veel te sterk voor
 maar ik weet het, je ziet mijn echte ik
 je ziet mijn lach, maar kijkt erdoor

 je weet wie ik ben, waar ik mee zit
 al zeg ik je niets meer
 je weet dat ik het haat, dit

 maar of je me leuk vindt, misschien
 al weet je als enige hoe ik denk over de wereld
 met mijn ogen dicht
 is de wereld het mooiste wat ik ooit heb gezien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Voor mijn allerliefste Marieke ♥

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het mooiste’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.