Een Wereld

chretienne Vehent

Ik leef in een wereld die ik niet meer ken,
Ik leef in een wereld waar ikzelf niet meer ben,
ik leef in een wereld vol leugens en bedrog,
Ik leef in een wereld, een wereld met zorg,
Ik leef in een wereld waarvan iedereen denkt,
laat alles maar zo , ook dat leven wend....
Maar ik heb het moeilijk,
en niemand die denkt,
hoe is het nu werkelijk met deze wereld gesteld.
Ik hoop als ik ooit deze wereld verlaat ,
dat m'n toch eens zal denken
dat t'zo niet verder gaat ......

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

chretienne Vehent (Actief sinds: 04-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een Wereld’ van chretienne Vehent zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.