Refreinen in afgrijzen

wil melker

 neem me mee
 aan je hand
 de muziek achterna
 die ik verloren ben

 tonen spoken
 door mijn hoofd
 zonder melodie
 refreinen in afgrijzen

 teksten eisen
 schreeuwend om gehoor
 versta ze wel maar de
 boodschap komt niet door

 geef me de rust van
 het eenvoudige akkoord
 waarin het leven weer geluk en
 stilte uit herboren worden scoort

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

29/07/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Refreinen in afgrijzen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.