Zag de stukjes leven

wil melker

 zag de stukjes leven
 het laken en de nattigheid
 regen heeft je niets te geven
 met zon was je nu alles kwijt

 ik zag het speelgoed
 en je tranen op een beer
 grijs was ook je kleding
 je was toen niemand meer

 je jeugd droomt van een
 nieuw bestaan je spellen
 zie ik door je handen gaan
 met ogen vol herinnering

 je verkleumde door het
 water in je schoen schrok
 van onweer in een flits
 verkocht vandaag ook niks

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

12/09/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zag de stukjes leven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.