Streelden me in pijn

wil melker

 ik voelde
 dat je binnenkwam
 je tochtte door de deur
 koud de geur van oud

 het kraken
 van de vloer vertelde
 me je boosheid onmacht
 en verval van kracht

 hoorde je
 in ademhalen hijgen
 happen naar een beetje lucht
 vluchten voor erin te blijven

 ik heb
 je ogen nooit gezien
 je blikken joegen angst aan
 vilden me als ik niet wilde

 je handen
 streelden me in pijn
 belastten me met schuld
 jouw zonde heb ik nooit onthuld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Streelden me in pijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.