Laat mij gaan

Tears-deep-inside

 Ik zie een meisje staan,
 dat al ver is heen gegaan.
 Geen zin meer om verder te leven,
 geen zin meer ook al is het maar voor even.

 Zij wilt weg,
 weg van deze hel.
 langzaam valt ze achterover,
 in een zwart gaat.

 Ze zegt,
 laat mij gaan.
 Ze wilt niet verder
 ze is van de baan.

 Dan herken ik iets,
 Haar blonde,
 haar groene ogen,
 haar littekens.

 Dan kijk ik beter
 en zie ik het.
 Het meisje dat ik zie
 Dat ben ik

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat mij gaan’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.