INLOGGEN
«»

zo moe

 ze heeft zo lang gestreden,
 zo lang om het niet op te geven.
 Maar nu is ze zo moe,
 maar is nog niet uit gestreden.

 Maar langzaam legt ze zich neer,
 niks maakt haar meer uit.
 Haar lichaam uitgeput,
 neemt ze haar besluit.

 Ze sluit voorgoed haar ogen,
 voor de gene die het niet mochten betogen.
 Ze slaapt nu voor altijd,
 zo is het nu hoe het eenmaal zijt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tears-deep-inside
Actief sinds: 11-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zo moe’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.