Angst voor mensen

Tears-deep-inside

 Ik ben weg,
 Als mensen kijken.
 Ik ben weg,
 Dat is te blijken.

 Bang voor mensen,
 Door wat ze denken.
 Bang voor contact,
 Dat moeilijk is te slenken.

 Snel wegkijken als iemand kijkt,
 Om niet de waarheid te hoeven lezen.
 Geen contact zoeken,
 Ik kan er niet wezen.

 Door wat mensen gezegd hebben,
 Ben ik weg van hier.
 Rennend door de gangen,
 Weg van het versier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Angst voor mensen’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.