Vriendschap verleden tijd

Tears-deep-inside

 Ik heb je leren kennen,
 als een mens met problemen.
 stond altijd voor je klaar,
 al was het maar voor even.

 Ik won je vertrouwen.
 je vertelde alles.
 Maar nu ben je boos,
 en wil je niets meer zeggen.

 Ik weet ik ben fout geweest,
 en ik deed verkeerde dingen.
 Maar kan je ook begrijpen,
 ik deed dit niet om te winnen.

 Je zegt dat je me niet meer kan vertrouwen,
 je bent kwaad,
 zo kwaad dat je me wilt slaan
 tot ik niet meer beweeg.

 Ik geef je gelijk,
 ik zat fout.
 ik zei verkeerde dingen,
 je hebt het recht om kwaad te zijn.

 Je had ook je problemen,
 je kan niemand vertrouwen als ze je beschaamd hebben.
 Snap het gevoel,
 Was niet me bedoeling.

 Ik weet het is niet meer goed te maken,
 maar met dit gedicht hoop ik het toch.
 Ik ben alleen niet iemand die iets uit me duim zuigt.
 waarom zou ik een probleem verzinnen.

 Ik wil geen aandacht,
 Alles wat ik meemaakte was echt.
 net als bij jou.
 Alleen het kon je niet schelen wat ik dacht.

 misschien worden we nooit meer vrienden,
 of misschien ook wel.
 ik weet het niet ik heb het geprobeerd.
 Nu is het de beurd aan jouw.

 Je bent altijd in mijn hart,
 Ook als ik niet in de jouwe.
 Maar je moet begrijpen,
 ik ben een warhoofd door mijn problemen
 en jij door de jouwe.

 De wereld is geen goede plek ik weet het.
 En je wilt alles verbeteren ook al lukt het niet.
 Maar verander wat jij wilt dat er veranderd en dan gebeurd het.
 Geloof in alles en het komt goed.

 Het spijt me,
 en al vergeef je het me niet.
 Dit is als teken,
 dat je altijd in me hart zit en ik om je geef

 xxx vergeef me

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vriendschap verleden tijd’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.