INLOGGEN
«»

Branden

 Sinds kort iets gevonden
 Gevonden voor de pijn
 Iets wat ik ook bewonder
 Ook al voelt het niet zo fijn.

 Maar het is een uitweg
 een uitweg voor mijn gevoel
 Ik weet niet hoe je het zegt
 weet alleen hoe het voelt

 Met een kaarsje en een stokje,
 Brand ik mijn huid.
 Het is maar een kort stukje,
 En dan word het rood mijn huid.

 Voor eventjes de pijn,
 Die ik normaal altijd voel.
 Het is voor even fijn,
 Omdat niemand snap wat ik bedoel.

 Branden maakt me rustig,
 het maakt iets los in mij.
 Voor even is het gunstig,
 Daarna verga ik van de pijn.

 teksten in mijn huid gebrand
 Bijna niemand die het ziet.
 Ik ben weer bij het begin geland
 Want verder kom ik niet.

 Dit zie ik nu als oplossing
 een oplossing voor mijn pijn.
 Het is misschien even een opsomming
 Maar voor even is het fijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tears-deep-inside
Actief sinds: 11-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Branden’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.