dromen

Tears-deep-inside

 Ook al ben ik wakker,
 Ik droom elk moment.
 Van een beter leven,
 Aan iets waar ik aan hecht.

 In mijn eigen wereld,
 Is elke dag zo'n droom.
 Niemand die me stoort,
 En niemand die ik zie.

 Kijk ik naar buiten,
 En droom ik weer even weg.
 Je zal het nooit geloven,
 Maar de regens is mijn vriend.

 Kan ik lekker rennen,
 Even ongestoord alleen.
 Neemt de koele stroom,
 Al mijn problemen even mee.

 Dan ben ik voor heel even,
 Heel vrolijk en heel blij.
 Want dan heb ik even,
 Niemand aan mijn zij.

 Dan word ik wakker,
 En weet ik dit is geen droom.
 Voel ik me weer rot,
 En dan hoop ik,
 Dat mijn droom ooit werkelijk word.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘dromen’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.