Anorexia Nervosa

Tears-deep-inside

 Ik zie een meisje rennen,
 rennen voor een beter leven.
 Ze is zo mager,
 en zo onzeker.

 Ze wilt niet stoppen,
 alles moet eruit.
 Maar ze kan niet weg,
 ze ziet zichzelf verkeerd.

 Af en toe drinkt ze wat water,
 dat is alles wat ze mag.
 Ze wil niet dik zijn,
 zoals zij zichzelf ziet.

 Ze rent en ze rent,
 steeds verder en verder.
 Met verdriet,
 die niemand ziet.

 Haar leven in bezit,
 van een stemmetje in haar hoofd.
 Haar spiegelbeeld misvormt,
 van wat ze werkelijk is.

 Dan valt ze neer,
 met een rare draai.
 haar ogen gesloten,
 weg van haar spiegelhel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Anorexia Nervosa’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.