Tranen van verleden

Tears-deep-inside

 Ik zie ene klein meisje,
 Huilend staan aan de water kant.
 Haar verleden was een rommel.
 Alles ging mis.
 Ze werd op de basisschool 7 jaar gepest.
 Op de middelbare 1.5 jaar.
 ze kon het niet aan.
 Vaak wou ze zelfmoord plegen.
 Maar durfde het niet,
 Omdat de vlam om te overleven te groot was.
 Ze wou mensen geen verdriet doen.
 Toen ging ze op een kookclub.
 En leerde daar iemand kennen.
 Na 3 jaar begon ze met hem te praten.
 Maar hij wist al eerder dat zij problemen had.
 en liet haar van alles doen om er niet over na te hoeven denken.
 Het hielp.
 Toen ging ze op toneel les.
 En hij zat daar gewoon voor zijn werk.
 Toen deed die het ook.
 Na dat kwam ze daar vaker zitten.
 En toen kwam hij erachter hoe ze in elkaar zat,
 en na een tijdje vroeg die wat haar dwars zat.
 Ze vertelde hem niet alles.
 Maar langzaam begon ze gewoon vertellen wat haar op dat moment dwars zat.
 Als ze begon te huilen.
 Greep die haar beet.
 en drukte haar zacht tegen hem aan.
 Begon die haar te troosten en te kroelen.
 Ze had altijd haar armen op dat moment over elkaar.
 Om zich ervoor af te sluiten.
 Maar toch wist die op haar in te praten.
 En liet haar alles eruit gooien wat haar dwars zat.
 Zo hield die dat een tijd vol en zij begon al wat op te klaren.
 Toen ging die haar hoofd leegmaken ( dat is werken met energieën)
 en dat was eng.
 Het meisje was erg gespannen daardoor.
 maar ze leerde hem vertrouwen.
 en werd er rustiger door.
 Ook vroeg hij, als ik ergens in de buurt kom en je wilt het niet.
 Moet je zeggen.
 zij vertrouwde hem voor 100% dus maakte et niet uit.
 ook het ergste wat haar is gebeurd.
 Vertelde ze (vertel het hier niet qua privacy)
 hij troostte haar op dat moment.
 en hield haar beet.
 Ook gaf hij haar het vertrouwen dat ze hem kon knuffelen.
 en nu doet ze dat elke keer als ze hem ziet.
 Gewoon een dikke knuffel geven.
 Hij is de enigste die haar begrijpt.
 en haar goede uitleg kan geven,
 En daardoor leert ze het verleden los te laten.

 dat meisje dat ben ik.
 En die man is mijn beste vriend.
 En ik heb nog steeds tranen en angsten.
 Maar kan ze nu kwijt.
 Kan nu mijn hart luchten en dat is fijn.
 Als je ook zo iets mee maakt.
 doe het gewoon
 Het is fijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Informatie bij het gedicht

dit gaat over hoe mijn verleden was

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tranen van verleden’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.