laat me sterven

Tears-deep-inside

 laat los,
 ga weg.
 Donder op,
 laat me met rust.

 Verloren,
 beslist.
 Bevroren,
 en uitgewist.

 Huilen,
 pijn.
 Verwarring,
 geen gein.

 Laat me los,
 laat gaan.
 Geen gevoel,
 van de baan.

 Gestorven,
 gevallen.
 besloten,
 vergaan.

 willen rusten,
 laat me.
 Het liefst sterven,
 voor altijd.

 Bevroren tranen,
 weg van alle pijn.
 Ik wil rusten,
 dat lijkt me fijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘laat me sterven’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.