Wat ik wil

Tears-deep-inside

 Ik wil huilen,
 maar heb de kracht niet.
 Ik wil schreeuwen,
 maar heb de stem niet.

 Ik wil lachen,
 maar heb het geluk niet.
 Ik wil me uiten,
 maar weet niet hoe.

 Ik ben in de war,
 van alles en niets.
 Ik ben in de war,
 door iets wat niet te zien is.

 Ik ben mezelf niet meer,
 ook al ben ik dat nooit geweest.
 Ik kan mezelf niet zijn,
 door alle pijn en verdriet.

 Ik wil stijgen,
 maar word onderdrukt.
 Ik wil de zon zien,
 na alle regen.

 Enigste wat ik wil,
 Is rust in mijn leven.
 Maar de rust,
 is wat ik eeuwig zoeken zal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat ik wil’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.