onbekende zus

Tears-deep-inside

 Ik ken je niet,
 jouw gezicht,
 jouw stem,
 je karakter.

 Nooit heb ik je leren kennen,
 nooit heb ik je gezien.
 Nooit heb ik je gehoord,
 nooit is onbekend.

 Lijk jij op mij,
 vraag ik me af.
 Ik weet het niet,
 het is onbekend.

 Misschien zie ik je nog eens,
 misschien ook niet.
 Hoop je te leren kennen,
 misschien in dit leven niet.

 Maar je zien is wel mogelijk,
 in een volgend leven bovendien.
 Voor nu zeg ik,
 helaas was jij nooit mijn vriend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘onbekende zus’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.