Laat mij maar gaan

Tears-deep-inside

Mijn gedachte,
dwars door elkaar.
Niet kunnen denken,
wat me teveel word.

Snijden,
voor alle pijn vanbinnen.
Willen springen,
om van alles af te zijn.

Medicijnen,
voor rust in mijn hoofd.
Ik wil ze niet,
ik wil normaal zijn.

Ik kijk verder,
maar ik kan er niet heen.
Mijn verleden,
trekt me mee terug.

Probeer te rennen,
maar ik ben zo moe.
Wil alleen slapen,
wat maakt het nog uit.

Cursussen,
om mezelf te sterken.
Gesprekken,
om alles te verwerken.

Ik ben het zat,
Dit wil ik niet meer.
Dus ik vlieg weg,
naar een plek van rust

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat mij maar gaan’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.