Een wens

Tears-deep-inside

Soms zou ik willen wensen,
even een plekje voor mezelf.
Met geen problemen,
Zonder alle pijn.

Mijn gedachte is vaag,
ik heb het niet op een rij.
Mezelf niet kunnen vertrouwen,
omdat ik verandert ben.

Mijn laatste keuze,
een opname voor mezelf.
Ik moet leren,
Om alles anders te doen.

Mijn laatste verlangen,
vrienden voor altijd.
Wij snappen elkaar,
en dat is altijd zo

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tears-deep-inside (Actief sinds: 11-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een wens’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.