INLOGGEN
«»

draaien

Alles draait om me heen,
 staat geen seconde stil.
 OP het punt om weg te vallen,
 tegen mijn wil in.

 Proberend overeind te blijven,
 zonder enig succes.
 Beland in de zachte sneeuw,
 die mijn val zachtjes breekt.

 vastgevroren door het leven,
 kan niet meer vooruit.
 Ik wil het wel,
 maar de kracht is er niet.

 Huilend blijven zitten,
 van alle onmacht en alle pijn.
 Dan verschijnt er een licht,
 dat alle pijn verzacht.

 Dan sluit ik mijn ogen,
 mijn hart stopt.
 De tranen bevriezen,
 ik ben weg van hier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tears-deep-inside
Actief sinds: 11-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘draaien’ van Tears-deep-inside zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.